توجه : تمامی مطالب این سایت از سایت های دیگر جمع آوری شده است. در صورت مشاهده مطالب مغایر قوانین جمهوری اسلامی ایران یا عدم رضایت مدیر سایت مطالب کپی شده توسط ایدی موجود در بخش تماس با ما بالای سایت یا ساماندهی به ما اطلاع داده تا مطلب و سایت شما کاملا از لیست و سایت حذف شود. به امید ظهور مهدی (ع).

    خورشت بامیه غذای کدام استان است

    دسته بندی :
    1. نکس 98
    2. مطالب سایت
    171بازدید

    خورشت بامیه غذای کدام استان است را از سایت نکس 98 دریافت کنید.

    طرز تهیه خورشت بامیه مخصوص مهران | دستور پخت آبگوشت بامیه توسط آشپز محلی (تصویری)

    دستور پخت خورشت بامیه مخصوص مهران (ایلام)

    خورشت بامیه خوشمزه

    امروز در پارسی دی با یکی دیگر از غذاهای محلی استان ایلام در خدمت تان هستیم. غذایی که امروز می خواهیم آموزش دهیم یکی از معروف ترین و خوشمزه ترین غذاهای محلی استان ایلام است. آبگوشت بامیه مهران (از شهرستان های استان ایلام) طعم بی نظیری دارد. خورشت بامیه به خاطر وجود بامیه دنیایی از سلامتی را با خود به همراه دارد.

    بامیه سرشار از فیبر است و برای سیستم گوارشی بسیار مفید است و به خاطر ماده لزجی که دارد به دفع سموم و مواد زائد در سیستم گوارشی کمک می کند. محققان به این نتیجه رسیده اند که بامیه با کاهش خطر آلزایمر و بیماری های عصبی مرتبط است. بامیه می تواند مقدار کلسترول بد را کاهش دهد و در تنظیم اختلالات سوخت و سازی و درمان چاقی که در اثر رژیم غذایی با چربی بالا به وجود آمده است موثر باشد.

    خواص بامیه به این موارد خلاصه نمی شود. بامیه می تواند از قلب شما نیز محافظت کند. دانه های داخل بامیه بیشترین مقدار اثرات آنتی اکسیدان و ضد ضعف را دارا هستند و منجر به کاهش سطح خطرناک لاکتیک اسید خون و نیتروژن ادرار می شود. بامیه شامل مقدار بالایی پلی ساکارید است که مقدار گلیکوژن در کبد را افزایش می دهد که به ذخیره انرژی کمک می کند؛ و در نتیجه افزایش مصرف بامیه تاثیرات ضد ضعفی هم به همراه دارد.

    در بالا به بعضی از خواص بامیه اشاره کردیم ولی با توجه به اینکه خواص بامیه بسیار زیاد است و همچنین با توجه به عنوان این مقاله، بیشتر از این از هدف مان دور نمی شویم و به سراغ ادامه آموزش آشپزی مان می رویم.

    اگر این غذا را نوش جان کرده اید و یا فکر می کنید طرز تهیه آن را می دانید، لطفا تا انتهای مطلب با ما همراه باشید. این یک دستور غذایی جادویی است.

    نکاتی در مورد خرید و فریز کردن بامیه

    بامیه مزارع مهران (از شهرستان ایلام) بسیار متفاوت از بامیه های سایر مناطق است. رنگ آن به سبزی سایر بامیه ها نیست و طعم و شکل آن خاص و کم نظیر است. هنگام خرید بامیه، بامیه های کوچک را انتخاب کنید. بامیه را بیشتر در فصل تابستان برداشت می کنند. پس اگر قصد درست کردن خورشت بامیه در سایر فصول سال را دارید حتما آن را در فصلش خرید کنید.

    برای فریز کردن بامیه، کلاهک بامیه ها را ببرید و آن را بشورید. دقت کنید که کلاهک آن را از ته جدا نکنید، زیرا دانه های آن جدا می شود. سپس قابلمه ای را با مقدار آب مناسب روی شعله قرار داده و می گذاریم به جوش بیاید. سپس بامیه ها را درون آن می ریزیم و ۵ دقیقه درون آب جوش می گذاریم بماند. سپس آن را درون آبکش ریخته و می گذاریم سرد شود و در نهایت بسته بندی کرده و در فریزر قرار می دهیم.

    می دانیم که با این توضیحات بسیار مشتاق هستید به سراغ آموزش درست کردن خورشت بامیه برویم و بنابراین بیشتر از این شما را منتظر نمی گذاریم.

    در ادامه با پارسی دی همراه باشید تا طرز تهیه خورشت بامیه مخصوص مهران را برای تان آموزش دهیم.

    مواد لازم خورشت بامیه:

    طرز تهیه خورش بامیه تصویری:

    ابتدا پیاز و سیر خرد شده را با مقداری روغن تفت داده و سپس گوشت را به همراه فلفل و زردچوبه به آن اضافه کرده تا مقداری سرخ شود (مطابق تصویر شماره یک).

    حال مقداری آب را به آن اضافه می کنیم (تصویر شماره دو) و حدود یک تا یک ساعت و نیم روی شعله ی ملایم قرار داده و منتظر می مانیم گوشت پخته شود.

    حال برای گرفتن آب گوجه فرنگی آن را قاچ کرده و درون قابلمه ای روی شعله گذاشته و منتظر می مانیم تا آب بیندازد (تصویر شماره سه).

    سپس آن را از روی شعله بر می داریم و می گذاریم سرد شود. سپس با گوشت کوب آن را له می کنیم. بهتر است به جای گوشت کوب با دست آن را چنگ بزنیم. حال آن را بر روی آبکش قرار داده (تصویر شماره چهار) تا آب آن گرفته شود (تصویر شماره پنج).

    سپس بامیه را با آب گوجه اضافه کرده و حدود ده دقیقه روی شعله ی ملایم قرار می دهیم (تصویر شماره شش).

    وقتی گوشت پخته شد، آب گوجه و بامیه را به آن اضافه ی کنیم (تصویر شماره هفت).

    حال مقداری نمک به آن اضافه می کنیم. و حدود نیم ساعت روی شعله می گذاریم. دقت کنید که بامیه زیاد پخته و له نشود.

    با توجه به ذائقه ی خودتان، می توان مقداری آبغوره یا غوره به آن اضافه کرد.

    خب خورشت بامیه ما آماده ی خوردن است. آبگوشت بامیه را می توانید با برنج و یا نان، سبزی خوردن، پیاز و انواع ترشی سرو کنید. نوش جان تان.

    امیدواریم بتوانید این غذای خوشمزه را درست کنید و لحظات خوبی را در کنار خانواده داشته باشید. با آرزوی سلامت برای شما عزیزان.

    منبع مطلب : parsiday.com

    مدیر محترم سایت parsiday.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    خورش بامیه را به سبک جنوبی ها درست کنید

    طرز تهیه خورش بامیه، خورش جنوب ایران 

    مواد لازم برای درست کردن خورش بامیه برای شش نفر :

    بامیه ریز : یک و نیم کیلوگرم
    گوشت خورشی : 500 گرم
    گوجه فرنگی : یک کیلو ( یا رب گوجه فرنگی؛ 3 قاشق غذاخوری)
    تمبر هندی : 300 گرم ( یک بسته ) پیاز بزرگ 2 عدد
    سیر : یک بوته
    زردچوبه : 2 قاشق مرباخوری
    ادویه : یک قاشق مرباخوری
    فلفل : یک دوم قاشق مرباخوری
    روغن مایع : به مقدار لازم

    روش تهیه خورش بامیه جنوبی :

    ابتدا تمبر هندی را در کاسه مناسب ریخته، روی آن آب کتری سرد شده بریزید؛ آن را بار گذاشته و اجازه دهید تا خیس بخورد.
    سپس پیازها را پوست گرفته و بعد از شستن به صورت خلالی خرد کنید.
    گوشت خرد شده را هم بشویید و داخل سبدی بریزید و اجازه دهید تا آب اضافی آن خارج شود.
    در این فاصله بوته‌ی سیر را داخل کاسه‌ای حاوی آب سرد خیس کنید.
    در یک قابلمه‌ی مناسب مقداری روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید.
    بعد از داغ شدن روغن، پیاز را داخل روغن ریخته و اجازه دهید تا طلایی شود.
    حالا زرد چوبه را به آن اضافه کرده و بعد از تفت دادن، تکه‌های گوشت را بیندازید و همراه با پیاز تفت دهید.
    سیرها را پوست گرفته، به همراه زردچوبه و فلفل و ادویه توسط هاون بکوبید و سپس آن را داخل گوشت در حال سرخ شدن بریزید و با آن تفت دهید.
    حالا گوجه فرنگی‌ها را رنده کرده، داخل قابلمه بیفزایید تا همراه گوشت کمی سرخ شوند.
    بعد یک لیوان آب جوشیده سرد شده را داخل قابلمه بریزید،
    در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا گوشت پخته شود. ( اگر می‌خواهید از رب استفاده کنید، ابتدا رب را در روغن گوشت تفت داده و سپس یک و نیم لیوان آب اضافه کنید. )
    در این فاصله بامیه‌ها را شسته و برای آن که له نشود، آن‌ها را به صورت کله قندی برش دهید. بعد از آن که گوشت پخته شد، بامیه‌ها را داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا همراه گوشت و سیر و پیاز و گوجه فرنگی یا رب کمی بپزد.
    در مراحل آخر پخت، تمبر هندی را از صافی عبور دهید و شیره‌ی صاف شده را داخل قابلمه بریزید و بعد از آن که خورش جا افتاد، شعله را خاموش کنید.

    نکته 1 : با توجه به این که تمبر هندی شور است از اضافه کردن نمک در مرحله‌ اول پخت جلوگیری کنید.

    نکته 2 : از تمبر هندی‌ای استفاده کنید که رنگ آن روشن باشد در غیر این صورت رنگ خورش تیره می‌شود.

    نکته 3 : این خورش نباید خیلی آبکی باشد؛ پس، از اضافه کردن آب زیاد خودداری کنید.

    گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
    seemorgh.com/lifestyle
    منبع : rasekhoon.net

    منبع مطلب : seemorgh.com

    مدیر محترم سایت seemorgh.com لطفا اعلامیه سیاه بالای سایت را مطالعه کنید.

    جواب کاربران در نظرات پایین سایت

    مهدی : نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    میخواهید جواب یا ادامه مطلب را ببینید ؟
    علیرضا 12 روز قبل
    0

    غذای لاهیجان

    مهدی 14 روز قبل
    0

    نمیدونم, کاش دوستان در نظرات جواب رو بفرستن.

    برای ارسال نظر کلیک کنید